FleetBoard-laitteisto

Taloudellisuus on kiinni tekniikasta. Ja FleetBoard on pelkkää tekniikkaa

Uuden Actrosin osalta kaikki vaatimukset täyttyvät äärimmäisen taloudellisesti. Tämä pätee myös sisäänrakennettuun FleetBoard-laitteistoon. FleetBoard avustaa näppärien telematiikkaratkaisujen avulla ajokaluston hallinnassa. Sen ansiosta ajokaluston tehokkuus pysyy täysin kontrollissa. FleetBoard TiiRec ja FleetBoard DispoPilot ovat voittoisa yhdistelmä ja tie menestykseen.

FleetBoard TiiRec. Ajoneuvohallinnan sydän

FleetBoard TiiRec on päätelaite, jonka avulla ajoneuvon teknisiä tietoja välitetään ajoneuvoliitännän kautta. Integroitu GSM-/GPRS-modeemi ja GPS-vastaanotin mahdollistavat tiedonsiirron mobiiliverkkojen avulla ja kaiken ajoneuvoinformaation linkityksen, mukaan luklien paikannustiedot. Ajoneuvo tunnistetaan laitteeseen asetetun FleetBoard driver card -kuljettajakortin tai DTCO-kuljettajakortin avulla.

DispoPilot tarjoaa joustavan laitteiston kuljetustenhallintaan ja se on saatavana kahtena eri versiona:

DispoPilot.mobile. Liitä laite kiinni ja lähde matkaan.
Ajoneuvossa täytyy olla DispoPilo.mobile -laite, jotta autosta muodostuu yhteys kuljetustenhallintapalveluihin. Tämä kosketusvärinäytöllinen laite voidaan irrottaa telineestään. Siinä on mukava viivakoodiskanneri, jonka avulla voi tallentaa pakettikoodit. Siinä on myös digitaalinen allekirjoitustoiminto ja suora yhteys kuljettajan ja kuljetusliikkeen välillä tilauslomakkeen ja vapaamuotoisten tekstiviestien muodossa. Lisävarusteena navigointijärjestelmään voidaan integroida kuorma-autoihin liittyviä tietoja. Navigointi sisältää myös muita toimintoja, esimerkkeinä kaista-avustin ja reittisuunnittelutoiminto, jossa otetaan huomioon vaarallisten aineiden kuljetusrajoitukset.

DispoPilot.guide: tämä versio on asennettu autoon kiinteästi. Siinä on kookas näyttö. Ohjaamon päätelaitteessa on 7 tuuman näyttö. Se tarjoaa miellyttävän pääsyn kuljetustenhallinnan ammattimaiseen maailmaan.

FleetBoard TiiRec - ja DispoPilot-laitteita huolletaan etäpäivitysten avulla.

LISÄTIETOJA