The new Actros up to 250 tonnes.

Uusi ulottuvuus raskaan kuorman kuljetuksissa

Uusi jopa 250 tonnin Actros SLT on puoliperävaunun vetoauto, joka on johdonmukaisesti suunniteltu ja rakennettu raskaisiin erikoiskuljetuksiin. Lisäksi se asettaa mittapuita mukavuudelle, suorituskyvylle ja joustavuudelle ja edustaa siten uutta ulottuvuutta raskaiden ja suurien kuormien kuljetuksissa.

Ensisilmäyksellä, jokaisella ajokerralla ja tauoilla – Actrosin uudet ohjaamot tekevät asumisesta ja työskentelystä mukavaa, mikä on tarpeen raskaan kuorman kuljetuksissa. Tehokkaiden, luotettavien Euro VI -moottoreiden, vakiovarusteisen Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikan ja turbohidastinkytkimen ansiosta autossa on voimakas, äärimmäisen korkeaa kuormitusta kestävä voimansiirto, joka tuottaa aina raskaan kuorman kuljetuksen vaatiman tehon.

Jotta tämän valtavan tehon voi hyödyntää luotettavalla tavalla, olemme varustaneet uuden jopa 250 tonnin Actrosin erityisen kestävällä alustalla, jousituksella ja rungolla, jotka välittävät voimansiirron muodostaman voiman tarkasti pyöriin myös silloin, kun autoon kohdistuu äärimmäinen kuormitus. Kattava varuste- ja rakennemallivalikoima tekee autosta erityisen joustavan, minkä ansiosta se on helppo muokata eri käyttötarkoituksiin sopivaksi. Nouse autoon ja koe raskaskuljetusten uusi ulottuvuus.