Uutta voimaa yrityksellesi.

Työmaaliikenteessä ei ainoastaan ole tärkeää muodostaa suunnatonta voimaa, vaan myös kaikissa tilanteissa siirtää käytettävissä oleva voima tielle. Arocs vakuuttaa molemmilla tavoilla. Joka päivä ja jokaisessa käyttötarkoituksessa työmaaliikenteessä.

Arocs hallitsee kaikenlaiset ajotilanteet tehokkaasti, sillä olemme varustaneet sen vakiona kestävillä ja vetovoimaisilla Euro VI -moottoreilla sekä edelleen kehitetyllä Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikalla. Lisäksi siinä on ainutlaatuinen jousituksen ja rungon rakenne.

Kaikki voimansiirron osat ovat Mercedes-Benzin valmistamia, ja ne on suunniteltu työmaaliikenteen erityiset vaatimukset huomioon ottaen. Voimansiirron osien edistyksellinen ohjaus, moottoreiden korkea vääntömomentti sekä Mercedes PowerShift 3:n äärimmäisen nopeat vaihtamisajat huolehtivat siitä, että voimaa on käytettävissä aikaisempaa enemmän.

Voimansiirto, alusta, jousitus ja runko muodostavat yhteensovitetun kokonaisuuden, joka on suunniteltu optimaalisesti kaikkiin Arocsien käyttötarkoituksiin maantiellä, työmaalla tai vaikeakulkuisessa maastossa parhaan mahdollisen pidon ja hyvän ohjattavuuden takaamiseksi.

Lyhyesti sanottuna voimansiirron ja kantavan rakenteen tarkka yhteensovitus varmistaa, että Arocsin moottorin voima voidaan siirtää optimaalisesti liikenteeseen ja että se on aina käytettävissä kohdistetusti.