FleetBoard Drivers' League 2016

FleetBoard Drivers' League

Taloudellisella ajotavalla voittajaksi

FleetBoard Drivers' League -kilpailussa kuljettajat lähes 20 maasta ottavat mittaa toisistaan kolmen kuukauden ajan 1.6. - 31.8.2016. Kilpailussa tähdätään siihen, että kuorma-autolla arkityössä ajettaessa saavutetaan parhaat mahdolliset ajotapapisteet FleetBoard-käyttöanalyysissä vähimmäisajokilometrimäärän ollessa 4000 km kuukaudessa. Henkilökohtaiseen arvosanaan vaikuttavat auton kulumista ja polttoaineen kulutusta vähentävät seikat kuten ennakoiva ajotapa, oikeat ajonopeudet ja taloudelliset jarrutukset.

Kansallisella tasolla osanottajat voivat voittaa kuukausimestaruuden kategorioissa "Paras kuljettaja" ja "Paras joukkue". Kokonaisuudessaan kolme kuukautta kestävän kisan päätteeksi julistetaan maakohtaiset koko kilpailun parhaat kuljettajat ja joukkueet.

Osallistuminen ja ranking

Yritykset ja kuljettajat voivat ilmoittautua tämän vuotiseen Drivers‘ League 2016 -kisaan ajanjaksolla 1.5. - 31.7. Kilpailussa voi siis tavoitella kuukausimestaruutta osallistumalla mukaan 31.7. mennessä vaikka vain yhden kuukauden jaksolla.

Kaikille osallistujille luodaan profiili verkkosivuille, jota voi muokata henkilökohtaisten tietojen osalta. Sieltä näkee oman ja muiden kilpailijoiden ajankohtaisen ranking-listan. Lisäksi muista osallistujista voi saada toisia kavereiksi verkkosivuston sisällä ja antaa heidän suoritustensa kannustaa kilpailussa.

Palkinnot - kuukausimestaruus (yksilö/joukkue)

1. sija: kultainen kunniamerkki
2. sija: hopeinen kunniamerkki
3. sija: pronssinen kunniamerkki

Palkinnot - koko kilpailun voittajille

Yksilökilpailu:
1. sija: perehdytysmatka Wörthin tehtaalle
2. sija: 500 €:n Mercedes-Benz Collection -lahjakortti
3. sija: 300 €:n Mercedes-Benz Collection -lahjakortti

Joukkuekilpailu:
1. sija: 10 kpl Profidrive-ammattipätevyyspäiviä
2. sija: 5 kpl Profidrive-ammattipätevyyspäiviä
3. sija: 2 kpl Profidrive-ammattipätevyyspäiviä