Mercedes-Benz-kuljettajakoulutus

kuorma- ja linja-autonkuljettajille

Veho Hyötyajoneuvot tarjoaa laadukasta, EU-direktiivit täyttävää ammattipätevyyden jatkokoulutusta kuorma- ja linja-autonkuljettajille. Ammattipätevyyden ylläpitäminen vaatii kuorma- ja / tai linja-auton kuljettajalta viiden vuoden aikana 35 tuntia jatkokoulutusta. Kuljettajakoulutuksen voi suorittaa jaksoissa ja sen ainoa pakollinen aihe on ennakoivan ja ympäristöystävällisen ajon koulutus (7 tuntia). Muut kurssit voit valita vapaasti laajasta tarjonnastamme.

Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden 5 päivän jatkokoulutus tulee olla suoritettuna 10.9.2014 mennessä. Linja-autonkuljettajilla tulee jo nyt olla ammatipätevyyden jatkokoulutuspäivät suoritettuna.

Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen

Tarjoamme laajan kurssivalikoiman kuljettajille yhteistyössä Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy:n kanssa. Vakiokurssien lisäksi järjestämme koulutusta asiakastoiveiden mukaisesti, jolloin voimme yhdessä sopia tarkemmasta kurssien sisällöstä, sijainnista ja ajankohdasta.

Kurssien hinnat: 110 € (alv. 0 %) / hlö / teoriapäivä, ratapäivistä sovitaan erikseen. Huomioithan, että Trafin-kirjaamismaksu (17 €, alv. 0 %) sekä mahdolliset korttimaksut (työturva, tieturva, ensiapu, jne.) veloitetaan erikseen.

    Kurssitarjonta löytyy alla olevasta linkistä ja siellä voi myös suoraan ilmoittautua kursseille. Ilmoittautuminen onnistuu myös ottamalla yhteyttä Anna Vileeniin joko sähköpostitse - anna.vilen@liikenneakatemia.fi tai puhelimitse 010 2790610.

    Lisätietoja kursseista voit kysyä myös lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Toiveita kurssisisällöistä, koulutuspaikkakunnista ja ajankohdista voit lähettää osoitteeseen anna.vilen@liikenneakatemia.fi.