Tärkeistä ominaisuuksista vieläkin tärkeämpiä.

Ensisilmäyksellä ja monien tuhansien kilometrien jälkeen.

Atego on joka suhteessa vakuuttava. Sillä on edeltäjänsä erinomaiset ominaisuudet, mutta näitä vahvuuksia on kehitetty edelleen.

Näihin kuuluvat esimerkiksi korkea laatu, erinomainen luotettavuus sekä pitkän kestoiän takaava rakennustapa. Lisäksi suuri määrä uusia varusteita ja teknisiä toimenpiteitä huolehtii siitä, että Atego vakuuttaa tehokkuudellaan ja taloudellisuudellaan niin kirjanpidossa kuin päivittäisessä käytössäkin. Muita auton etuja ovat vieläkin parempi päällirakenneystävällisyys ja ympäristöystävällisyys. Nämä kaikki korostavat Ategon arvoa ja tekevät siitä ensisijaisen vaihtoehdon kevyessä jakeluliikenteessä.

Tämä perustuu esimerkiksi erityisen säästeliäisiin neli- ja kuusisylinterisiin rivimoottoreihin, jotka täyttävät Euro VI -pakokaasunormin vaatimukset erityisen taloudellisesti. Lisävarusteinen Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka, erinomainen ajokäyttäytyminen ja lisävarusteiset, upeat alumiinivanteet ovat muita ominaisuuksia, jotka nostavat Ategon muiden yläpuolelle. Lisäksi uudelleen suunnitellut sisätilat tuovat autolle lisäarvoa. Esimerkiksi uudelleen suunniteltu, ergonominen kuljettajan työskentelypaikka on saatavissa kolmena eri kojetaulumallina, ja varusteet, kuten lisävarusteena saatavat nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja jousitettu mukavuusistuin ovat muita erinomaisia piirteitä. Kuten näet, Ategon myötä käytettävissäsi on kuorma-auto, joka vastaa lähestulkoon kaikkiin toiveisiin kevyessä jakeluliikenteessä ja joka voi tehdä jakeluliikenteestä vieläkin tuottoisampaa. Hyppää kyytiin!