Mukana jokaisessa toimituksessa: ekstra-annos tehokkuutta.

Ategossa on lukuisia teknisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta ajat jakeluliikenteessä erityisen taloudellisesti myös tulevaisuudessa. Vähän kuluttaen. Ja käyttökustannuksilla, jotka ovat kokonaisuudessaan alhaiset koko käyttöiän ajan.

Jotta olet tien päällä entistä edullisemmin ja kannattavammin, Atego suunniteltiin järjestelmällisesti täyttämään tehtävänsä kevyessä jakeluliikenteessä erityisen taloudellisesti.

Sen takaavat esimerkiksi Ategon moottorit, jotka täyttävät Euro VI -pakokaasunormin vakiona. Nämä säästeliäät neli- ja kuusisylinteriset rivimoottorit erottuvat edukseen paitsi erityisen alhaisen kulutuksensa, myös korkean luotettavuutensa ansiosta. Alhaiseen kulutukseen vaikuttavat myös vähemmän kuluttavat sivukuluttimet, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka (lisävaruste) ja optimoidut voimansiirron konfiguraatiot. Lisäksi vakiovarusteinen, mittaristoon integroitu FleetBoard® EcoSupport tukee kuljettajan kulutusta vähentävää ajotapaa. Kaiken kaikkiaan alhaisiin käyttökustannuksiin vaikuttavat myös pidemmät huoltovälit, monien osien pitkä kestoikä sekä Ategon korjaus- ja huoltoystävällinen rakenne.

Vielä yksi Ategon ominaisuus, joka auttaa säästämään heti alusta lähtien, on sen entistä parempi päällirakenneystävällisyys. Lisäksi vakiovarusteinen jarrujärjestelmä, jossa on ABS, ASR ja rullauksenesto, takaa korkean tehokkuuden myös jarrutettaessa.

Myös lisävarusteiset, tehokkuutta parantavat palvelut, kuten FleetBoard®, lisäävät jakeluliikenteen taloudellisuutta, ja lisäpalveluna saatavalla CharterWay-huolenpitosopimuksella kustannukset ovat aina ennakoitavissa. Kuten näet, teemme kaikkemme, jotta Atego tarjoaa aina sitä, mitä tarvitset tänään ja tulevaisuudessa: enemmän tehokkuutta.