Mittatilaustyönä tehty.

Kevyen jakeluliikenteen käyttötarkoituksiin.

Jotta voit varustautua vieläkin paremmin kevyttä jakeluliikennettä varten, käytettävissäsi on uudelleen suunniteltu kuljettajan työskentelypaikka, joka tarjoaa vieläkin enemmän ergonomiaa ja työskentelymukavuutta. Lisäksi vetovoimaiset Euro VI -moottorit, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka (lisävaruste) sekä erinomainen ja varma ajokäyttäytyminen ovat vaikuttavia ominaisuuksia.

Ategon myötä käytettävissäsi on uusi kuorma-autosukupolvi, jossa on suuri määrä uusia varusteita. Tällä tavalla Atego huolehtii siitä, että kevyen jakeluliikenteen työt hoituvat helpommin ja käden käänteessä.

Ohjaamo, varusteet

Ohjaamot antavat Ategolle huomiota herättävää ja omintakeista ulkonäköä. Sen lisäksi niiden sisätilat ovat vakuuttavat: Jotta Atego sopisi mahdollisimman hyvin kulloiseenkin käyttötarkoitukseen, auto on saatavissa kolmella eri kojetaululla, jotka huolehtivat hyvästä ajo- ja työskentelymukavuudesta yhdessä uuden mittariston, monitoimiohjauspyörän ja mukavien istuimien kanssa. Kaikki käyttölaitteet ja säilytystilat on sijoitettu ergonomisesti, mikä mahdollistaa helpon käytön työskenneltäessä autossa.

Moottorit, vaihteisto.

Myös ajon aikana on heti selvää, että Ategon lukuisat vahvuudet tulevat käytössä välittömästi esille. Näihin kuuluu esimerkiksi ohjaus, taka-akselin tuenta, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka (lisävaruste) sekä tehokkaat ja samalla polttonestettä säästävät neli- ja kuusisylinteriset rivimoottorit.

Ajomukavuus, päällirakenneystävällisyys.

Koska autoon kohdistuu todella erilaisia vaatimuksia, Atego täyttää lähestulkoon kaikki toiveet myös päällirakenneystävällisyydellään. Tehtaalta on saatavissa mitä erilaisimpia asennusvalmiuksia, ja lisävarusteinen miehistöohjaamo tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että Ategolla olet varustautunut paremmin kuin koskaan aikaisemmin päivittäiseen työskentelyyn. Nyt ja tulevaisuudessa.