Ei pelkästään uusi auto

Uusi kuorma-autoluokka

Antos - jakeluliikenteen tarpeisiin 18 tonnista ylöspäin

Autosta huokuu toiminnallisuus ja tehokkuus pienintä yksityiskohtaa myöten. Antosin tekniset yksityiskohdat antavat erinomaisen vaikutelman: etupuskurista päätypoikkipalkkiin kaikki on suunniteltu ankariin päivän rutiineihin ja siihen, että työ saadaan tehtyä parhaalla mahdollisella tavalla. Se on täynnä ratkaisuja, jotka auttavat sinua pysymään aikatauluissa ja hoitamaan menestyksekkäästi jakelutoimintaa. Päällirakentamisen suhteen Antos on omaa luokkaansa eli äärimmäisen joustava: sen varusteet ja tekniset ratkaisut voi optimoida tarpeidesi mukaan mitä tahansa toimialaa ja vaatimuksia varten.

Käsiteltävyys

Antos tekee raskaan jakeluliikenteen työstä helpompaa, tehokkaampaa ja taloudellisempaa. Ohjaamot ovat leveydeltään 2300 mm. Se on ihanteellinen mitta lukuisten erilaisten vaatimusten täyttämiseksi, joita ovat vaikkapa erilaiset runkopituudet, kantavuus, sisätilat ja kuljettajan näkyvyys. Sisällä kuljettajalle on räätälöity ergonominen työpiste, josta käsin toiminta on helppoa, täsmällistä ja käytännöllistä. Esimerkkinä käytännöllisyydestä on vakiovarusteinen Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka. Sitä täydentää runsas valikoima herkästi reagoivia Euro VI -moottoreita, joiden tehot yltävät aina 375 kW:iin asti. Saatavana on myös lukuisia käyttötarkoitukseen sovitettuja vaihteistoja ja eri perävälityksiä taloudellisen ja dynaamisen toiminnan varmistamiseksi. Uusitut ja hienoviritetyt alustakomponentit takaavat tälle kuorma-autolle erityisen turvalliset ja vakaat ajo-ominaisuudet. Ajomukavuus on erinomaisen miellyttävä. Autoon on lisäksi saatavana runsaasti avustin- ja turvallisuusjärjestelmiä, jotka helpottavat kuljettajan tehtävää ja parantavat turvallisuutta.

Taloudellisuus

Taloudellisuus ei ole pelkästään Antosin Euro VI -moottoreiden ansiota. Polttonesteen kulutus pysyy alhaisena myös polttonesteen kulutukseltaan optimoitujen oheislaitteiden ja virtaviivaisen aerodynamiikan avulla. Kuorma-auton erinomaista taloudellisuutta edistävät myös erityisen kestävät osat, alhaiset korjaus- ja ylläpitokustannukset sekä jopa 120 000* km:n huoltovälit. Päällirakenteiden asentamista helpottava rakenne ja päällirakenteiden kaikkien komponenttien esimerkillinen integroituminen autoon edustaa myös täysin uudenlaista taloudellisuuden astetta. Ja äärimmäisen taloudelliseen kuljettamiseen toimialoille, joilla kantavuus ja kuormaustilan korkeus ovat oleellisia mittareita, olemme kehittäneet tuoteryhmät Antos Loader ja Antos Volumer. Samalla kun optimoit auton ominaisuuksia, voit parantaa myös organisointiin ja logistiikkaan liittyvää tehokkuutta valitsemalla Antosiin kehitettyjä palveluita, esimerkkinä FleetBoard®.

Auton ajettavuus on erinomainen, ja taloudellisuus on kehitetty huippuunsa. Antos. Tutustu tarkemmin itse!

* Moottoriversiosta riippuen.