Käsiteltävyyden uusi luokka

Aika, kuorma ja auto – kaikki täydellisesti hallinnassa

Kun kehitimme uutta Antosia, teimme kaiken mahdollisen, jotta päivittäinen työskentely raskaan jakeluliikenteen parissa olisi entistä miellyttävämpää. Lopputuloksena on miellyttävä, käytännöllinen työpiste, dynaaminen ja herkästi reagoiva voimansiirtojärjestelmä sekä vakuuttava ajettavuus ja näppärä käsiteltävyys.

Antos on kehitetty varta vasten jakeluliikenteen vaatimuksiin, jotta voit selvitä yhä kasvavista päivittäisistä jakeluliikenteen vaatimuksista nopeammin, helpommin ja miellyttävämmin kuin koskaan aiemmin. Tämä tavoite onnistuu yhtä lailla ClassicSpace S-ohjaamossa, ClassicSpace M-ohjaamossa ja CompactSpace M-ohjaamossa, jotka kaikki ovat saatavana moottoritunnelikorkeuksilla 170 mm tai 320 mm. Ohjaamot on suunniteltu varta vasten tiettyihin käyttötarkoituksiin, minkä ansiosta autoissa voidaan saavuttaa erinomainen tasapaino runkopituuden, kantavuuden ja miellyttävän käytännöllisen työpisteen välillä. Vakioleveys 2300 mm sisältää juuri sopivasti tilaa, jotta kuljettajalla säilyy hyvä näkyvyys joka puolelle. Matala, porrasmainen oviaukko vähentää kuormittumista autoon noustaessa ja siitä poistuttaessa. Ohjaamossa sinua hemmottelee miellyttävä kuljettajan istuin sekä epäsymmetrisesti muotoiltu kojelauta, joka on käännetty kuljettajaa kohti. Näin kuljettaja voi hallita ympäristöään täydellisesti. Älykkäästi toteutettu ergonomia, vaistonvaraisesti käytettävät hallintalaitteet ja kätevät säilytystilat muodostavat yhdessä sopusointuisen kokonaisuuden, joka tekee työskentelystä helpompaa.

Huomattavan erinomainen käsiteltävyys. Jokaisella ajomatkalla

Antosin herkästi reagoiva dynaaminen voimansiirto vakuuttaa heti ensi kilometristä alkaen. Yhteistyössä vakiovarusteisen Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikan, käyttötarkoitukseen sovitettujen vaihteistojen sekä perävälitysten kanssa vakiovarusteiset, vahvasti vääntävät Euro VI -moottorit toimivat erityisen dynaamisesti ja taloudellisesti, ja ajonautinto on taattu kaikissa ajotilanteissa.

Lisäksi erityisen suora ja herkästi reagoiva ohjaus, jakeluliikenteeseen suunniteltu leveä runko, nelipalkeinen ilmajousitus ja innovatiivinen taka-akselin tuenta toimivat täydellisessä sopusoinnussa turvallisen ja vakaan ajonautinnon hyväksi – yhtä lailla maanteillä, kaupunkien keskustoissa kuin autoa siirreltäessä. Lisävarusteena on myös saatavana useita turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä kuten aktiivinen jarruavustin Active Brake Assist 3* sekä vireystila-avustin Attention Assist, jotka keventävät kuljettajan kuormitusta stressaavissa ajotilanteissa. Jotta ajettavuus ja käsiteltävyys on mahdollisimman hyvä. Jokaisella ajomatkalla.

* Saatavana vain etäisyysvakionopeussäätimen yhteyteen.