Korkea laatu, erinomainen luotettavuus ja tehokkuus.

Ensisilmäyksellä ja monien tuhansien kilometrien jälkeen: Atego on joka suhteessa vakuuttava. Sillä ei ainoastaan ole edeltäjänsä erinomaisia ominaisuuksia, vaan näitä vahvuuksia on myös kehitetty edelleen.

Ategon ominaisuudet, kuten auton korkea laatu, erinomainen luotettavuus, pitkä kestoikä ja kestävyys säilyttävät auton arvon hyvänä. Lisäksi suuri määrä varusteita ja teknisiä toimenpiteitä huolehtii siitä, että Atego vakuuttaa tehokkuudellaan ja taloudellisuudellaan niin kirjanpidossa kuin työmaallakin. Muita auton etuja ovat vieläkin parempi päällirakenneystävällisyys ja ympäristöystävällisyys. Nämä kaikki korostavat Ategon arvoa ja tekevät siitä ensisijaisen vaihtoehdon maansiirtoalalla.

Tämä perustuu esimerkiksi uusiin, tulevaisuuteen suuntautuviin ja erityisen säästeliäisiin neljä- ja kuusisylinterisiin rivimoottoreihin, jotka täyttävätEuro VI -pakokaasunormin vaatimukset erityisen taloudellisesti. Muita Ategon erinomaisia ominaisuuksia ovat Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka (lisävaruste), uudelleen suunniteltu, ergonominen kuljettajan työskentelypaikka sekä erinomainen ajokäyttäytyminen. Lisäksi uudelleen suunnitellut sisätilat ja ulkopuoli tuovat autolle lisäarvoa. Tulet näkemään, että Ategon myötä maansiirtoajoon astelee todellinen ammattilainen, joka vastaa lähestulkoon kaikkiin toiveisiin päivittäisessä käytössä ja joka voi tehdä maansiirtoajosta vieläkin tuottoisampaa. Hyppää kyytiin.