Monia toimenpiteitä, selvä tulos: enemmän tehokkuutta.

Ategon lukuisten teknisten toimenpiteiden ansiosta ajat erityisen tehokkaasti maansiirtoalalla myös tulevaisuudessa. Vähän kuluttaen. Ja käyttökustannuksilla, jotka ovat kokonaisuudessaan alhaiset koko käyttöiän ajan.

Jotta olet tien päällä entistä edullisemmin ja kannattavammin, Atego suunniteltiin järjestelmällisesti täyttämään tehtävänsä erityisen taloudellisesti.

Sen takaavat esimerkiksi Ategon moottorit, jotka täyttävät Euro VI -pakokaasunormin vakiona. Nämä säästeliäät neli- ja kuusisylinteriset rivimoottorit erottuvat edukseen paitsi erityisen alhaisen kulutuksensa, myös korkean luotettavuutensa ansiosta. Alhaiseen kulutukseen vaikuttavat myös vähemmän kuluttavat sivukuluttimet, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka (lisävaruste) ja optimoidut voimansiirron konfiguraatiot. Lisäksi vakiovarusteinen, mittaristoon integroitu FleetBoard® EcoSupport tukee kuljettajan kulutusta vähentävää ajotapaa. Kaiken kaikkiaan alhaisiin käyttökustannuksiin vaikuttavat myös pidemmät huoltovälit, monien osien pitkä kestoikä sekä Ategon korjaus- ja huoltoystävällinen rakenne.

Vielä yksi Ategon ominaisuus, joka auttaa säästämään heti alusta lähtien, on sen entistä parempi päällirakenneystävällisyys. Lisäksi vakiovarusteinen elektroninen jarrujärjestelmä, jossa on ABS, ASR ja rullauksenesto, takaa korkean tehokkuuden myös jarrutettaessa.*

Myös lisävarusteena saatavat, tehokkuutta lisäävät Mercedes-Benzin korjaamopalvelut ja palvelut, kuten FleetBoard® ja CharterWay, tukevat alhaisten kustannusten ja taloudellisuuden lisääntymistä maansiirtoalalla. Jotta Atego tarjoaa aina sitä, mitä tarvitset tänään ja tulevaisuudessa: enemmän tehokkuutta.

* Ei saatavissa nelivedon yhteydessä.