Ammattilainen ammattilaisten käyttöön.

Ohjaamot on suunniteltu maansiirtoajoa varten. Ne tarjoavat ergonomiaa ja työskentelymukavuutta. Lisäksi vetovoimaiset Euro VI -moottorit, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka sekä erinomainen ja varma ajokäyttäytyminen ovat vaikuttavia ominaisuuksia.

Atego tarjoaa suuren määrän varusteita ja siten huolehtii, että raskaat maansiirtotyöt hoituvat helpommin ja käden käänteessä.

Ohjaamo, varusteet

Ohjaamot antavat Ategolle huomiota herättävää ja omintakeista ulkonäköä. Myös niiden sisätilat ovat vakuuttavat: Jotta Atego sopisi mahdollisimman hyvin kulloiseenkin käyttötarkoitukseen, auto on saatavissa kolmella eri kojetaululla, jotka huolehtivat hyvästä ajo- ja työskentelymukavuudesta yhdessä uuden mittariston, monitoimiohjauspyörän ja mukavien istuimien kanssa. Kaikki käyttölaitteet ja säilytystilat on sijoitettu ergonomisesti, mikä mahdollistaa helpon käytön työskenneltäessä autossa.

Moottorit, vaihteisto.

Ajossa Ategon lukuisat vahvuudet tulevat välittömästi esille. Näitä ovat esimerkiksi ohjaus, uudistettu taka-akselin tuenta, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka (lisävaruste) sekä tehokkaammat ja samalla polttonestettä säästävät neli- ja kuusisylinteriset rivimoottorit.

Ajomukavuus, päällirakenneystävällisyys.

Koska auton työskentelyyn maansiirtoajossa kohdistuu todella erilaisia vaatimuksia, Atego täyttää lähestulkoon kaikki toiveet myös päällirakenneystävällisyydellään. Tehtaalta on saatavissa mitä erilaisimpia asennusvalmiuksia, ja lisävarusteinen miehistöohjaamo tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että Ategolla olet varustautunut paremmin kuin koskaan aikaisemmin päivittäiseen maansiirtoajoon. Nyt ja tulevaisuudessa.