Uutta voimaa huoltoon ja palveluihin.

Tehokkuutta parantavat palvelut.

Jotta kaikki sujuu kitkattomasti, käytettävissäsi on mittatilastyönä suunnitellut huolto- ja palvelutarjoukset. Tiiviin ja koko Euroopan kattavan korjaamoverkoston lisäksi varta vasten Arocsille suunnitellut tekematiikka-, liikkuvuus- ja rahoituspalvelut huolehtivat siitä, että olet aina mahdollisimman taloudellisesti tien päällä.

Tehokkuutta parantavat palvelut.

Lisäksi Mercedes-Benzin Custom Tailored Trucksin ansiosta käytettävissäsi on ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka suorittaa auton muutostyöt mittatilaustyönä.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös MercedesServiceCard-kortti ja esimerkiksi Mercedes-Benz ProfiTraining**, jossa ei opeteta ainoastaan, kuinka ajaminen voi olla erityisen polttonestettä säästävää ja siten taloudellista, vaan myös turvallista. Wörthissä sijaitsevassa toimialojen palvelukeskuksessa saat perusteellista neuvontaa ja sinulla on mahdollisuus koeajaa, testata ja vertailla keskenään n. 180 valmista autoa sekä perehtyä kattaviin palveluihimme.

Vaihtoautokeskusten myötä käytettävissäsi on vielä yksi tehokkaan palveluperheemme jäsen, joka kykenee vastaamaan tiukimpiinkin vaatimuksiin. Myös Arocsin laaja tarvikevalikoima täyttää kaikki toiveesi. Teemme kaikkemme, jotta tunnet olosi mahdollisimman hyväksi Arocsissa ja jotta liikkuvuutesi on taattu ja matkantekosi aina erityisen taloudellista.

* Vain lisävarusteisen FleetBoard®-telematiikkajärjestelmän yhteydessä.
** BlueEfficiency Power -palvelu.