Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten.

Arocs Loader ja Arocs Grounder.

Toimialakohtaiset autokonseptit.

Arocsin avulla työmaaliikenteestä tulee tehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Täyttääksemme tämän vaatimuksen vieläkin paremmin myös hyötykuormaherkissä käyttötarkoituksissa, kuten kippaavien puoliperävaunujen ja betoniautojen tapauksessa sekä vaikeissa olosuhteissa, kehitimme Arocs Loaderin ja Arocs Grounderin.

Pieni omamassa - suuri hyötykuorma

Arocs Loaderia kehitettäessä tutkittiin kaikenlaisia mahdollisuuksia pienentää omamassaa, ja tulokset toteutettiin johdonmukaisesti siinä määrin kuin se oli teknisesti järkevää. Tuloksena on hyötykuormaltaan optimoituja, työmaaliikenteen kevyimpiin kuuluvia 4 x 2 -puoliperävaunun vetoautoja sekä 8 x 4/4 -betoniautoja 32 tonnin sallitulla kokonaismassalla, joiden avulla voit kuljettaa kerrallaan kahdeksan kuutiometriä valmisbetonia erityisen alhaisen, enintään 9 250 kg:n omamassan ansiosta. Se on kannattavaa. Ensimmäisestä päivästä lähtien.

Raskaaseen käyttöön

Arocs Grounder on suunniteltu äärimmäisiin käyttötilanteisiin vaikeissa olosuhteissa. Toisin sanoen useiden teknisten toimenpiteiden ansiosta auto on vieläkin kestävämpi, erityisen vakaa ja sen kuormitettavuus on korkea.

Arocs Loaderin ja Arocs Grounderin ansiosta käytettävissäsi on kaksi erillistä tuoteryhmää, jotka voivat parantaa työmaaliikenteen tehokkuutta entisestään. Lisätietoja, myös yksilöllisestä auton kokoonpanosta, saa Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.