Aja tehokkaammin, rakenna tehokkaammin.

Arocsin kehittämisessä ja rakentamisessa hyödynnettiin useita teknisiä toimenpiteitä, jotka seurasivat yhtä ainoaa tavoitetta: enemmän tehokkuutta. Konkreettisesti tämä tarkoittaa alhaisempaa kulutusta ja matalampia kustannuksia. Ensimmäisestä päivästä lähtien. Ja koko käyttöiän ajan.

Arocsin avulla työmaaliikenteestä tulee tehokkaampaa kuin koskaan aiemmin, sillä auto säästää siinä, missä se on olennaisesti mahdollista: kulutuksessa. Tärkeä tekijä on Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka, joka on Arocsissa vakiovarusteena. Arocsin korkea tehokkuus on kuitekin peräisin muualtakin: Vetovoimaiset Euro VI -moottorit, jotka kuluttavat huomattavasti vähemmän polttonestettä ja ovat lisäksi paljon pitkäikäisempiä, sekä kulutukseltaan optimoidut sivukuluttimet, viimeistelty aerodynamiikka ja vähäisempi vierintävastus takaavat omalta osaltaan alhaiset polttonestekustannukset.

Lisäksi kuljettajaa avustava FleetBoard® EcoSupport ja lisävarusteinen FleetBoard®-käyttöanalyysi auttavat säästämään polttonestettä.

Jotta kokonaiskustannukset olisivat alhaiset, Arocsissa on lisäksi pitkät, kuormituksesta riippuvat huoltovälit sekä korjaus- ja huoltoystävällinen rakenne. Eikä pidä unohtaa, että myös monien osien pidempi kestoikä ja auton esikuvallinen päällirakenneystävällisyys parantavat Arocsin taloudellisuutta.

Lyhyesti sanottuna Arocs vaikuttaa olennaisesti jokaisessa työmaaliikenteen käyttötilanteessa siihen, että olet liikkeellä vieläkin tehokkaammin ja menestyksekkäämmin. Joka päivä. Ja jokaisessa työmaaliikenteen käyttötilanteessa.