Arocs

Arocs.

Arocs. Voimaa työmaalle ja kaukoliikenteeseen.

Arocsissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla voima, kestävyys ja tehokkuus, ja se jatkaa siten vaikuttavasti Mercedes-Benzin työmaa-ajoneuvojen menestyksekästä yli 110-vuotista perinnettä. Lisäksi se kuljettaa perinteet tulevaisuuteen innovatiivisen ja tulevaisuuden tekniikan avulla sekä osoittaa jokaisessa käyttötilanteessa alkuperänsä ja käyttötarkoituksensa.

Kuljettaja voi hallita kaikenlaiset ajotilanteet erinomaisesti vetovoimaisten ja korkeasti kuormitettavien voimansiirtovaihtoehtojen ansiosta, sillä Arocs siirtää korkean tehon luotettavasti liikenteeseen myös raskaassa käytössä. Tästä huolehtii alustan, jousituksen ja rungon kestävä ja vakaa rakenne, joka erottuu edukseen myös erityisen korkean kuormitettavuuden ansiosta.

Myös Arocsin korkea tehokuus on vakaa perusta menestyksellesi. Erityisen taloudellisesta käytöstä huolehtivat vakiovarusteisten Euro VI -moottoreiden alhainen kulutus, monien rakenneosien pidempi kestoikä, alhaisemmat korjaus- ja huoltokustannukset, päällirakenneystävällisyys sekä laaja vaihtoehtojen valikoima lähes kaikkiin työmaaliikenteen käyttötarkoituksiin. Lyhyesti sanottuna: Arocs tarjoaa sitä, mitä käytännössä vaaditaan. Työmaalla ja tien päällä. Hyppää kyytiin ja hyödynnä uutta voimaa työmaalla.

Webspecial Arocs

Uutta voimaa työmaalle.