Neliveto – kaikkien pyörien maksimivetopito

Selvästi parempi ajovakaus ja pito vaihtelevissa tieolosuhteissa: Uudessa S-sarjan Coupéssa on vakiovarusteena yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä jatkuvista nelivetojärjestelmistä: 4MATIC-neliveto. Se on aina käyttövalmiina ja siten parempi kuin järjestelmät, joissa neliveto aktivoidaan vain, kun havaitaan pidon olevan riittämätön.

Mercedes-Benzin oman kehitystyön tulos ei tarvitse tasauspyörästölukkoja, koska elektroniset ohjausjärjestelmät jakavat voiman kaikille neljälle pyörälle.

Tätä varten ajoturvallisuusjärjestelmä ESP® toimii täydellisesti yhdessä elektronisen nelivetoluistonestojärjestelmän 4ETS kanssa. Automaattiset jarrutusimpulssit parantavat liikkeellelähtöä luistavalla alustalla ja ajovakautta kriittisissä ajotilanteissa.4MATIC-neliveto tasaa huonon tienpinnan epäsuotuisia vaikutuksia, koska se jakaa vääntömomentin aina suhteessa 45 : 55 etu- ja taka-akselille.

Pieni paino: kompaktin rakenteen, älykkäästi valittujen materiaalien ja erinomaisen tehokkuuden ansiosta nelivetoratkaisu ei paina paljoakaan enempää kuin takavetoratkaisu.

AMG-malli: uuden S 63 AMG 4MATIC Coupé -mallin suorituskykyyn painottuva 4MATIC-nelivetojärjestelmä, jonka Mercedes-AMG on kehittänyt, tarjoaa parhaan mahdollisen pidon, AMG:lle ominaisen ajodynamiikan ja parhaan mahdollisen ajonautinnon hienostuneena pakettina. Takavetopainotteinen voiman jakautuminen 33 : 67 sekä lievä peruslukitus vaikuttavat nelivetojärjestelmille tyypillistä aliohjautumista vastaan. Tuloksena on toisaalta parempi ajoturvallisuus ja pito märillä tai talvisilla teillä ja toisaalta parempi pitkittäisdynamiikka sporttisen kiihtyvyyden varmistamiseksi.

  [1] Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutus- ja CO2-päästöarvot on mitattu määräysten (EY:n asetuksen 715/2007 voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa eivätkä ole osa tarjousta; tiedot on tarkoitettu vain auttamaan eri automallien vertailussa.

  Recommend page

  S-sarjan Coupé

  Esittely

  Tuotetiedot

  Hinnasto ja esite